SAMSUN / SALIPAZARI - Yavaşbey İlkokulu

Kas

10 Kasım Anma haftasında ilçemizde düzenlenen resim ve şiir yarışmasında okulumuz 2. olmuştur.  Öğrencilerimiz hediyelerini Belediye Başkanımız Halil AKGÜL den almıştır. Öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Kardeş okulumuz Gökçeli İlkokuluna ziyarette bulunulmuştur.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Programı öğretmenlerimizin hazırladığı program ile kutlanmıştır. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Yeni görev yerlerinde başarılar.

Ekm

Okulumuzda gerçekleşen okul aile birliği toplantısına katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Salıpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali SAVAŞ'ın katılımıyla gerçekleşen "Yayaylara Öncelik Hayata Saygı" adlı etkinlikte öğrencilerimizde farkındalık kazandırılmıştır.

Eyl

Eğitim-öğretim yılı ilk haftası olarak kabul edilen İlköğretim Haftası öğretmen ve öğrencilerimizle hazırlanan program ile okulumuzda kutlanmıştır.

Eyl

1. sınıf rehber öğretmenleri tarafından hazırlanan pano ile öğrencilerimizi karşıladık. Onların mutlu olmasını güzel karşılanmasını sağladık. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Salıpazarı Okul Sporları Müsabakaları Salıpazarı Şehir Stadı ve Çim Saha ve Kapalı Spor Salonu´nda yapılan finaller ile tamamlandı. Son yapılan futsal yıldız erkekler şampiyonası sonunda okulumuz erkek futsal takımı ilçe üçüncülüğünü elde etti. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Aykut KAMALI´ya yapmış olduğu çalışmalarından dolayı okulumuz adına teşekkürü bir borç biliriz.

Ara

Okulumuz Kız Basketbol Takımı ilçemizde düzenlenen ilçe okul sporları müsabakalarında ilçe birincisi olarak hem okulumuzu hem de ilçemizi ilimizde temsil etme hakkını elde etti. Kızlarımıza ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Aykut KAMALI hocamıza okulumuz adına teşekkürü bir borç biliriz ve başarılarının devamını dileriz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 77. yıl dönümünde tüm Türkiye´de ve ilçemizde olduğu gibi okulumuzda da tören ile anıldı.