SAMSUN / SALIPAZARI - Yavaşbey İlkokulu

Ock

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri Tepealtı Köy Yaşam Merkezi Doğa, Fen ve Matematik Okuluna ziyarette bulunmuşlardır.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Aralık ayı Faaliyetlerimiz tamamlanmıştır. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin emeğine sağlık.

Ock

Yavaşbey İlkokulu Sınıf Öğretmenlerimiz Samsun Futbol Gelişim Projesi Gönüllü Antrenör Uygulamalı Eğitimini tamamlamışlardır.

Ara

Okulumuzda Yerli Malı Haftası çoşkuyla kutlandı. öğretmen,öğrenci ve velilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencilerimize rehberlik eden Tanju SÜREKLİ, Nehir ÖZCAN ve Meryem BATTAL KORKMAZ öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

10 KASIMDA ATATÜRK'ÜMÜZÜ SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ.

Kas

Satranç turnuvasında okulumuz öğrencileri erkek öğrenciler 14 Yaş Altı kategorisinde ve kızlar 14 yaş altı kategoride dereceye girerek madalya almaya hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Okulumuzda 2023-2024 İlköğretim Haftası coşkuyla kutlandı.

Haz

Okulumuzda birinci olan öğrencilerimize okul müdürümüz tarafından başarı belgesi verilmiştir. Öğrencilerimiz tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Haz

Okulumuz İlçemiz Gökçeli Ortaokulunda düzenlenen Akıl ve Zeka oyunlarına katılım sağlamıştır. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda yıl sonu etkinlikleri kapsamında Öğretmenler Arası Dart Turnuvasında 1.  Nehir Özcan ve Masa Tenisi Turnuvasında 1. Dursun Çat olmuştur. Öğretmenlerimizi tebrik ederiz. Turnuvayı düzenleyen Beden Eğitimi öğretmenimiz Hüseyin Öztürk'e emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 4. Sınıflar 23 Mayıs 2023 tarihinde İlimizde düzenlenen Geleneksel İFET ve Çocuk Oyunları Şenliğine katılım sağlamıştır.

May

3. sınıf rehber öğretmenlerimiz tarafından öğrencilermizin eğlenmesi ve meslekler ile ilgili bilgi sahibi olması için gezi düzenlenmiştir. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçe çelenk sunma programından sonra okulumuzda coşkuyla kutlanmıştır. Emeği geçen öğretmen, öğrencilerimize teşekkür ederiz.