SAMSUN / SALIPAZARI - Yavaşbey İlkokulu

Mrt

12 Mart İstiklâl Marş'ımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programımız

Mrt

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri ile birlikte 1-7 Mart Yeşilay Haftası kutlandı.

Şbt

Yüzyılın felaketi olarak tarihe geçen 6 Şubat 2023 tarihli 11 ilimizi etkileyen Kahramanmaraş depreminin 1. yıldönümünde idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve personellerimiz  1 dakikalık saygı duruşunda bulundular. Okulumuzda deprem ve tahliye tatbikatı yapıldı.

Ock

İlçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Müdürlüğünün düzenlediği Futsal turnuvasında okulumuz Şampiyon olup kupayı okulumuza kazandırmışlardır. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Yavaşbey İlkokulu Öğrencileri Okusam Projesi Kapsamında Okur-Yazar buluşmasını gerçekleştirdi. Yazarımız Faruk Yıldız ile öğrencilerimiz bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdiler, ardından yazarımız minik okurları için kitaplarını imzaladı. Öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Yazar Faruk Yıldız etkinlik için emek veren öğretmenlere ve minik okurlarına teşekkür etti. Öğrenciler yazar Yıldız'a hem kitapları ile ilgili hem de yazarlıkla ilgili merak ettiklerini sordular. Yazarımız Faruk Yıldız'a çok teşekkür eder yeni kitapları heyecan ile bekleriz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ocak Ayı Faaliyetleri Panosu. Öğretmenlerimizin emeğine sağlık. Dede Korkut tarzı hikaye yarışmasında okulumuzda 1. olan eseri ilçe yarışmasına gönderilen öğrencimizi tebrik ederiz.

2024 YENİ YILIMIZ KUTLU OLSUN

Ock

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri Tepealtı Köy Yaşam Merkezi Doğa, Fen ve Matematik Okuluna ziyarette bulunmuşlardır.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Aralık ayı Faaliyetlerimiz tamamlanmıştır. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin emeğine sağlık.

Ock

Yavaşbey İlkokulu Sınıf Öğretmenlerimiz Samsun Futbol Gelişim Projesi Gönüllü Antrenör Uygulamalı Eğitimini tamamlamışlardır.

Ara

Okulumuzda Yerli Malı Haftası çoşkuyla kutlandı. öğretmen,öğrenci ve velilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencilerimize rehberlik eden Tanju SÜREKLİ, Nehir ÖZCAN ve Meryem BATTAL KORKMAZ öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

10 KASIMDA ATATÜRK'ÜMÜZÜ SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ.

Kas

Satranç turnuvasında okulumuz öğrencileri erkek öğrenciler 14 Yaş Altı kategorisinde ve kızlar 14 yaş altı kategoride dereceye girerek madalya almaya hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.